Domů Trendy & Fashion Módní tipy Chceš mít na zimu nožky v teple? Zatím bez hodnocení.

Chceš mít na zimu nožky v teple? Zatím bez hodnocení.

4

Nevím, jak je to u vás, ale u nás zima neklepe na dveřeona do nich přímo buší. Nepovažuji se za zastánkyni nejstudenějšího období v roce a i když v létě nadávám na šílený horko – kéž by teď byla tak dvacka ve stínu! Bohatě by mi to stačilo. Nesnáším, když se venku klepu zimou a jakmile se zimou začnu klepat i doma, je někde něco špatně.

aviary_1414800052954

Zrovna včera jsem si všimla, že se teplota doslova zuby nehty drží nad nulou. Ne, že bych očekávala bůhví jaké teplo, ale mohlo to ještě chvíli vydržet, no ne? Bohužel jsem měla to štěstí – myšleno ironicky – a po mamce zdělila věčně studený nohy. No a každá z vás určitě ví, že zmrzlý nohy dokážou přivodit nepříjemný zánět – a to je pak au au! A jelikož se pak opravdu nechci přemlouvat dojít si na záchod a vždycky přetrpět tu šílenou bolest (kdo měl někdy zánět močáku ví, o čem mluvím!) rozhodla jsem se pořídit si úžasný papučky, do kterých hodím nožky – a je mi hej! 

Na podobný styl bačkor – dá se to tak nazvat, ne? – mám jakousi úchylku už od dětství. Nosila jsem je i do školy, i když jsem byla několikrát poučovaná, že se do do školních osnova budov a nehodí –  a bla bla bla. No a tyhle jsem objevila v Deichmannu. Možná bych se měla stydět, že jsem na svůj věk – už mi nějakej ten pátek není „náct“ – až příliš ujetá, ztřeštěná, praštěná a nevím co všechno, ale musela jsem si je koupit.

aviary_1414800004155
Myslím, že nejsem zdaleka jediná, komu zima vadí. Navíc mi babička vždycky říkala: „Děvenko, zdraví máš jen jedno..tak si sakra vezmi ty bačkory!“ O nutnosti košilky radši ani nemluvím, to je kapitola sama o sobě.

Tyhle „botky do robotky“ stojí 350,-Kč. Nikdy jsem nebyla na utrácení, spíš se snažím peníze šetřit „na horší časy“, což už mě znamená na Vánoce (jsem maniak v nakupování vánočních dárků), ale víte jak se říká: „Peníze budou, my nebudem“? No tak. Někdy prostě stojí za to udělat si radost a nekoukat na každej drobák, co se nám klepe v peněžence.

Co říci na závěr? Jestli se ti bačkory líbí – kup si je! Přiznávám, že se nosí fakt pohodlně a je v nich báječný teplíčko, což je pro zimní nečas, který začíná panovat venku, fakt žůžo labůžo.

Čus bambus příště!

Líbil se vám článek? Ohodnoťte ho, budeme rádi.

Předchozí článekStaré končí a nové začíná!
Další článekHormonální antikoncepce: Zázrak nebo šmejd?
Svým věkem už jsem se (bohužel) přehoupla přes krásných „náct" na méně krásných „cet“ . Nyní se již delší dobu živím jako copywriterka na volné noze. Psaní článků mě baví, každé nové téma je pro mě výzvou a rozhodně bych se tomu chtěla věnovat i nadále. Volný čas trávím s přítelem a zakrslým králíkem Baxíkem, baví mě čtení – jsem holka, takže červená knihovna – ráda jezdím na bruslích a samozřejmě jako každý správný, i když už možná vysloužilý teenager, vysedávám u Facebooku.

4 KOMENTÁŘE

  1. Ráda bych věděla, kdo to tady teď vede.. :) Napíšeš nějaký článek o sobě? :)

  2. Čaute holky :)
    Představující článek o mé maličkosti se určitě chystá :)
    Pěkný večer! :)

Diskuze je uzavřena.