Domů Soutěže & Inzerce Náramky z gumiček Rainbow Loom

Náramky z gumiček Rainbow Loom

0

Už jste slyšely o barevných gumičkách na pletení Rainbow Loom? V poslední době zažívají pořádný boom! Tento hit vznikl úplnou náhodou, když před třemi roky jeden malajsijský tatínek viděl, jak si jeho dvě dcerky pletou náramky z klasických gumiček. Chtěl jim práci trochu usnadnit, a proto vymyslel zjednodušený tkalcovský stav, aby se jim lépe pletlo. Natočili spolu sérii videí s návody na pletení, umístili je na YouTube a během velmi krátké doby se začali ozývat první zájemci a dostavily se první objednávky. Gumičky se staly natolik oblíbenými, že o ně projevily zájem hračkářské společnosti a i díky tomu se dnes řadí mezi 10 nejoblíbenějších hraček všech dob! Na popularitě jim přidaly i celebrity po celém světě, které se s nimi ukázaly ve společnosti, například Julia Roberts, David Beckham nebo Kate Midletton.

Jestli máš ráda originální doplňky, tak věř tomu, že si je můžeš udělat doma právě díky Rainbow Loom gumičkám. A nejen to! Můžeš si vyrobit originální doplňky, obraz, nebo třeba šaty! Fantazii se meze nekladou a na internetu najdeš spoustu návodů na to, jak postupovat.

Na trhu se neustále objevuje spousta nekvalitních, zdravotně závadných gumiček, které obsahují obrovské množství ftalátů, proto byste ve svém vlastním zájmu měly kupovat opravdu pouze kvalitní, ověřené výrobky. Na českém trhu existuje spousta ověřených e-shopů, specializovaných právě na gumičky na pletení náramků, kde najdete všechno, co potřebujete k tvoření originálních kousků, od samotných gumiček až po celé sady.

loopdedoo

Navíc si můžeš udělat výrobky z bavlnek na originálním tkalcovském stavu LoopDeDoo. Na tomhle stavu je skvělé, že je rotující, takže je práce nenáročná a výrobky jsou velmi rychle hotové!

Neexistují žádné omezení, podle kterých bys musela tvořit, a protože téhle vášni propadly miliony lidí po celém světě, stačí trochu pohledat na Googlu nebo YouTube a najdeš velké množství návodů.