Domů Sex & vztahy Kluci 10 věcí, které kluci na holkách nenávidí

10 věcí, které kluci na holkách nenávidí

1

10 věcí, které kluci na holkách nenávidí

Víte, že existuje několik věcí, které kluci na holkách opravdu nenávidí? Je důležité si být vědom těchto aspektů, abyste si udrželi dobrý vztah se svými kluky. Následující jsou 10 nejčastějších věcí, které kluci na holkách nenávidí:

  1. Nevěrnost: Kluci chtějí mít jistotu, že jim holka zůstane věrná. Nevěra je pro ně velmi bolestivá a nesnášejí nedůvěru.
  2. Přehnaná žárlivost: Přehnaná žárlivost může být obtěžující a někdy až dusivá. Kluci chtějí mít svobodu a své soukromí.
  3. Nadměrná očekávání: Kluci se cítí pod tlakem, pokud mají neustále splňovat očekávání své holky. Nemohou být neustále dokonalí.
  4. Manipulace: Kluci nechtějí být manipulováni a kontrolováni. Chtějí být ve vztahu rovnocenní a svobodní.
  5. Nedostatek respektu: Kluci si cení vzájemného respektu. Nedostatek respektu je pro ně velmi frustrující.
  6. Přetvářka: Kluci mají rádi, když mohou být sami sebou. Přetvářka a falešné chování je pro ně zklamáním.
  7. Přílišná potřeba pozornosti: Kluci si chtějí užívat čas se svými kamarády a mít i svůj prostor. Přílišná potřeba pozornosti je pro ně náročná.
  8. Nedostatek komunikace: Kluci chtějí, aby jejich holka byla otevřená a sdílela s nimi své pocity a myšlenky.
  9. Neustálé drama: Kluci preferují klidnější a harmonické vztahy. Nechtějí být neustále zapleteni do dramatických situací.
  10. Požadování změn: Kluci chtějí být přijati takoví, jací jsou. Nechtějí, aby se na nich ustavičně něco měnilo.

Je důležité vést zdravý vztah s kluky a respektovat jejich potřeby a preference. Pokud se vyhnete těmto věcem, budete mít vyvážený a šťastný vztah.

NEJLEPŠÍ SÉRUM PRO DELŠÍ ŘASY V AKCI

 

Dávejte pozor, dámy! Kluci to vidí jinak!

Možná si myslíte, že váš přitažlivý vzhled a chování jsou neodolatelné, ale kluci na to mají jiný pohled. I když si myslíte, že jste ten make-up a outfit s novou mini sukni a botami na podpatku udělaly perfektně, zkuste být opatrné. Místo toho, aby se kluci na vás ohromně dívali, budou spíše šuškat o tom, jak vypadáte. Podívejme se na pár chyb, kterých se rozhodně vyvarujte (nebo se alespoň snažte).

1. Přeplácaný make-up a vyzývavý obleček

Takový styl by možná udělal dojem na diskotéce, kde se chodí flirtovat a často vztahy trvají jen jednu noc. pokud chcete zaměřit pozornost na vás kluků s větším potenciálem, vyberte si raději přirozený vzhled. Kluci mají rádi přirozenou krásu a chtějí, abyste vypadaly skvěle i bez nadměrného make-upu a významného oblečení. Méně je často více. Místo vyzývavé mini sukne můžete zvolit elegantní kalhoty nebo legíny.

2. Sprosté chování

Kluci nesnášejí sprosté holky. Holka by měla být něžná, roztomilá a krásná. Takže si dávejte pozor, jak mluvíte. Můžete mít osobní slovník pro sebe, ale před kluky ho schovejte.

3. Kontrolování

Kontrolování partnera dokáže vztah zničit. Pokud budete trvale kontrolovat svého partnera, brzy se ho zbavíte. Je důležité mít důvěru a volnost ve vztahu.

4. Pití alkoholu

Když kluci jsou podnapilí, nemusí je to tak vadit. Ale pokud je potkáte ve střízlivém stavu, budou se vám jen smát. Opilé holky nejsou atraktivní. Pijte s mírou a nestavte se do role opilé holky.

5. Neupravenost

Kluci mají rádi holky, které jsou upravené a čisté. Dbejte na vlasy, oblečení, nehty a boty. Neumyté vlasy a oblečení s viditelnou špínou je odrazem neupravenosti.

6. Nedostatek inteligence

Hloupost může kluky přitáhnout jen na jednu noc. Kluci ocení, když s vámi mohou vést smysluplné konverzace. Pokud se omezíte jen na módu a neumíte mluvit o žádných jiných tématech, může kluky odradit. Mějte povědomí o dění ve světě a neomezujte se jen na povrchní témata.

7. Nepřiměřený smích a hloupé chování

Smích je dobrý, ale přehnaný smích a bláznivé chování mohou kluky odradit. Snažte se chovat ukázněněji před kluky, ať nebudou mít dojem, že jste nezralé.

8. Přezdívky a citlivé výrazy

Pokud váš přítel nechce být oslovován zlatíčkem nebo medvídkem před jeho kamarády, respektujte to. Nechtějte ho přetvářet v podpantofláka. Kamarádi by se mu posmívali.

9. Dlouhé nákupy

Většina kluků nerada chodí na nákupy se svými přítelkyněmi. Ušetřete jim to trápení a vyhněte se hádkám. Muži nechápou, proč je třeba tolik času strávit v obchodě. Takový popudlivý chování není nutné.

10. Romantické filmy

Když kluk tvrdí, že se těší na film, nevěřte mu úplně. Možná chce jen udělat radost vám, ale ve skutečnosti se bude trápit při sledování filmu, který znáte, jak skončí.

láska kluci

10 věcí, které kluci na holkách nenávidí

1. Přílišná přetvářka

Většina kluků nemá ráda, když holky se předstírají někým jiným, než jsou. Buďte samy sebou a nepřetvářejte se.

2. Neustálé drama

Přehnaná emocionálnost a neustálé vytváření zbytečného dramatu může kluky odrazovat. Buďte upřímné a klidnější v reakcích.

3. Přehnaná závislost

Je důležité, aby holky nebyly příliš závislé na klucích. Každý potřebuje svůj prostor a čas pro sebe.

4. Chování jako princezna

Chopte se své nezávislosti a nečekejte, že vás kluci budou pořád rozmazlovat jako princeznu.

5. Neustálé předstírání nepochopení

Když holky předstírají, že nerozumí reči kluků, může to být klidně zábavné na začátku, ale dlouhodobě to může vést ke komunikčním problémům.

6. Nadměrný makeup

Míra líčení je důležitá. Ne všichni kluci mají rádi, když je dívka nacítěná líčidly a nevypadá přirozeně.

7. Přílišné žárlivost

Zdravé množství žárlivosti je normální, ale přehnaná žárlivost může vést k napětí a konfliktům ve vztahu.

8. Nevěrnost

Kluci nenávidí, když jsou holky nevěrné. Věrnost vztahu je základem pro zdravý a šťastný vztah.

9. Neupřímnost

Upřímnost je klíčová v každém vztahu. Kluci mají rádi holky, které jsou s nimi otevřené a nebojí se sdílet své pocity.

10. Nedostatek osobní hygieny

Základní osobní hygiena je pro kluky důležitá. Horko těžko se budou zabývat vztahem s holkou, která o sebe nestará.

 

NEJLEPŠÍ SÉRUM PRO DELŠÍ ŘASY V AKCI

Podívejte se, jak funguje láska:

Díky, že jste dočetli až sem. Doufám, že se článek aspoň trošku líbil a přečtete si i některé další články na našem webu.

Kategorie – kluci

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno