Domů Krása & Péče Nehty Modeláží ke krásným nehtům

Modeláží ke krásným nehtům

0

Ztratila jsi práci a nevíš, co dělat dál? Máš vzdělání v neperspektivním oboru a nemůžeš najít práci? Pokud chceš vyzkoušet něco nového, jsi kreativní a baví tě práce s lidmi, vyzkoušej rekvalifikační kurz na nehty od MagicNails.cz. Mezi ženami všech věkových kategorií a dívkami jsou velmi oblíbené akrylové a gelové nechty. Každá žena chce totiž být krásná a není-li spokojena se svými přírodními nehty, uchyluje se k nehtům umělým. Proto je stále více třeba těch, kteří absolvují školení na nehty, aby se mohli stát kosmetickými poradci nebo manikéry. Zřídit si vlastní salon není příliš nákladná záležitost, zvlášť pokud víš, kde nakupovat výhodně. Objev kouzlo krásných nehtů a nakupuj na www.magicnails.cz.

MagicNails.cz je internetový obchod zaměřený na prodej zboží potřebného k modeláži gelových či akrylových nehtů. Základem modeláže je kvalitní materiál. Budeš potřebovat kvalitní nehtové tipy, kterými vymodeluješ základní tvar nehtu. Je důležité vybrat opravdu profesionální materiál, který vydrží. Pro modelování gelových nehtů potřebujete dále UV gely různých barev a odstínů, abys vykouzlila každé klientce originální nehty. Pokud si nevíš rady, jaké pomůcky budeš potřebovat, inspiruj se na MagicNails.cz.

Když máš gelové nehty hotové, je čas je ozdobit. Pokud jsi hned na začátku nepoužila zdobené tipy, je třeba nehty tvé zákaznice dotáhnout do konce. Každá klientka si potrpí na to, aby její nehty vypadaly originálně. Můžeš použít různě barevné zdobící laky na nehty, obtisky, nálepky či 3D zdobení.

Velkou módou je také v poslední době zkrášlování nehtů pomocí razítek. MagicNails.cz nabízí jedinečný systém razítkování Konad, můžete si zakoupit různé vzory tiskátek, kterými vytvoříš na nehtech tvých zákaznic roztodivné tvary. Buď originální, nakupujte potřeby pro modeláž nehtů na MagicNails.cz a zákaznice se k tobě budou rády vracet.

Předchozí článekMalý průvodce Twitterem
Další článekProti pocení: Antiperspiranty a deodoranty
Mersmerize
Je mi 22 let, pocházím a dodnes žiji v Kutné Hoře a až vystuduju, pravděpodobně Vám budu vyrábět nebo prodávat léky (můj studijní obor je farmacie). Moje pravé jméno je Lucie, ale na internetu mě můžete potkat pod nickem Mersmerize, na který jsem přišla asi před dvěma lety, díky mé oblíbené hře Final Fantasy. Blog na kterém se právě teď nacházíte jsem založila 14. listopadu 2010 a vznikl ze dvou důvodů. Ten první byl, že jsem se potřebovala ze všeho vypsat, informovat o tom, že tu taky jsem a druhý důvod byl pomoci ostatním mladým slečnám, které si s něčím nevědí rady. Nejsem všeznalá, nevím a nevyznám se ve všem, ale jsem učenlivá a ráda se dozvídám nové věci.