Domů Krása & Péče (Foto)návody DIY starý papír+mini překvápko

DIY starý papír+mini překvápko

0

Po dlouhé době je tu další článek. Je to DIY a mini překvápko. Nejdřív k DIY.

Co potřebuješ?

Rozhodně papír, skořici, mléko, nádoba (podle velikosti papíru), kapesník a nejlepší je, když je sluníčko.

Proč si to vyrobit?

Vypadá to hezky, takový starý básnický papír. Vypadá trochu jako z roku 1500 a kolem. Je vhodný pro romantické dopisy.

Postup:

Krok 1
Do nádoby nalijeme mléko a přidáme skořici.

Krok 2
Dobře promícháme, aby „zrnka“ skořice byla všude.

Krok 3
Ponoříme do toho papír.

Krok 4
Až bude celý promočený, vytáhneme ho a necháme uschnout na kapesníku, nejlépe na sluníčko.

Na náhledovém obrázku můžete vidět, jak vypadá. Jestli ho tam nezapomenu dat?. Papír je trochu průhledný. Není to nic moc extra DIY, ale plno z vás ho ocení. Třeba na romantické psaníčko, jak už jsem říkala. Jestli máš nápad na článek, tak mi ho pošli na e-mail. Stačí název článku, jak si ho představuješ a tvojí přezdívku. Můžeš poslat i obrázek (jako náhledový, tudíž jen jeden). Článek musí být originální a recenze nebo DIY musí být s obrázky! Takže to zkus. A teď k překvapení.

Předevčírem jsme adoptovaly dcerku Natálku. Takže mi gratulujte. Ne, nejsem egoista. Články budu psát dál. Je jasny, že vás nenechám na holičkách a neskončím jako Mersmerize. To vám slibuju. Jsou ji tři roky a za pár let třeba bude psát články jako já. A stěhujeme se do Chlumce nad Cidlinou. Už máme sbaleno (skoro). Proto nebudu nějakou dobu psát články (musíme vybavit, nastoupit do nové práce, udělat pokoj Naty). Já budu pracovat i Vendy. Už máme zajištěnou chůvu, která s náma bude bydlet. Je moc milá. A i levná. Jen 200 Kč za den.

Předchozí článekJak poznat toho pravého?
Další článekVečerní péče
Sabi
Ahoj. Vítej na blogu Pro slečny. Jsem blogerka a jmenuju se Sabina. Přezdívku Sabi mi dal můj bratr. Je mi 21 let. Mýmu bratrovi je 16 let a jmenuje se Filip. Blogerkou jsem chtěla být, abych byla jako Mersmerize. A jeden takový detail-jsem lesba. Doufám, že mě nebudete odsuzovat. V nejbližší době si hodlám zařídit vlastní blog. Až bude, tak vám napíšu jak se jmenuje. Moje holka se jmenuje Vendy a je jí 20 let. Nevím proč zabíhám do detailů. Bydlím v Loučné Hoře. Jestli tam někdy pojedete, tak nevím co. Bydlím s mojí holkou. Nechci být nudná. Těším se, až budu oblíbená. Trochu se bavím s Lindou.