Houstičky KetoMix -recenze, postup přípravy, chuť 5/5 (3)

Připravit bochánky zabralo pár sekund a dalších pár minut pečení v troubě. Nadýchané a překvapivě chutné.

Housky jsou hutné a chutově přakvapivě velmi dobré. Nejsou přeslazené a opravdu zasytí.
Balení je na přípravu deseti porcí. Po otevření se dá díky opakovatelnému uzavírání znovu zavřít, takže nenavlhne. Směs se dá přirovnat konzistenčně k hladké mouce.

Na jednu porci se odebere (například do shekeru) jedna odměrka prášku, která se smíchá s 15-20 ml vody, porádně se smíchá a těsto je během pár sekund připravené k dělbě bochánku.

Těsto trochu lepilo, ale i tak se z něj dělaly bochánky dobře. Položí se na pečící papír a peče se 15 minut na 180°C.

Po 15 minutách je bochánek hotový, měkký a krásně vláčný. Po vychladnutí je výborný třeba s lučinou a zeleninou. Zdravá lehká svačina připravena behěm pár minut.

NEJLEVNĚJI ZDE

Určitě jsem nepřipravovala naposledy a jako alternativu ke nezdravému pečivu ze supermarketu mohu jen doporučit. Vyzkoušely jste? Podělte se o názor do komentáře.

O autorovi

Míša – věnuji se zdravému životnímu stylu a strašně ráda zkouším nové věci.

TIP: Porovnání proteinových diet

Líbil se vám článek? Ohodnoťte ho, budeme rádi.

2 komentáře

  1. Vyzkoušela jsem a jsou moc dobré 😉

  2. Jsou skvělé, i palačinky jsou parádní

Napsat komentář

Tvůj email nebude zveřejněn.Povinné pole jsou označeny *

*

TOPlist